skip to Main Content

De toegevoegde waarde van Westerlaken Telemarketing voor uw organisatie

GENEREREN VAN AFSPRAKEN EN LEADS
Onze acquisitie technieken zorgen ervoor dat u of uw account managers ondersteund worden in het vullen van de agenda(s) met kwalitatieve afspraken. Vooraf bespreken wij samen met u wie uw doelgroep is en hoe wij deze doelgroep kunnen overtuigen voor het maken van een afspraak met u of uw account managers.

HET REACTIVEREN VAN PASSIEVE KLANTEN
Uw bedrijf komt weer in beeld. Dat geeft de mogelijkheid de banden weer eens aan te halen. Een vervolgafspraak is snel gemaakt.

TELEFONISCHE ENQUETE
Voor de verkoop van een product kan het nodig zijn een marktonderzoek te doen. Wat leeft er onder uw klanten? Is er iets waarnaar zij op zoek zijn? Hebben ze bijzondere verlangens ten aanzien van bestaande producten? Met een antwoord op die vragen kunt u uw product of  dienst naadloos laten aansluiten op wensen en verwachtingen.Ook kunnen wij met een telefonische enquête navragen of men tevreden is over uw product of dienst. Of over de communicatie met uw bedrijf.

INTRODUCTIE VAN PRODUCTEN EN DIENSTEN
Onze op maat gesneden acquisitie verhoogt de kans op succes bij het op de markt brengen van uw producten of diensten.

INTRODUCTIE VAN UW BEDRIJF
Wij zijn in staat uw bedrijf enthousiast onder de aandacht van (aanstaande) klanten te brengen.

UITNODIGINGEN VOOR SYMPOSIA OF BEURZEN
Na een schriftelijke uitnodiging nemen wij contact op. Kunnen we op zijn of haar komst rekenen? Naast het registreren van bezoekers regelen we tegelijkertijd de nodige parkeerfaciliteiten.

NABELLEN OVER EEN MAILING OF EEN OFFERTE
Op een klantvriendelijke wijze vragen wij geadresseerden naar hun mogelijke belangstelling voor het product. Eventuele onduidelijkheden kunnen wij direct oplossen, of zo mogelijk verwijzen wij naar degene die volledig uitleg kan geven. Zo kunnen wij ook bij klanten navragen of men akkoord gaat met een offerte of dat men nog meer informatie wenst.

DIT IS EEN GREEP UIT DE DIENSTEN DIE WIJ VERLENEN. ZOEKT U IETS SPECIFIEKS,
IETS DAT NIET IS GENOEMD, NEEMT U DAN EVEN CONTACT OP. WELLICHT IS ER
EEN MOGELIJKHEID UW WENS ALSNOG TE HONOREREN.

Back To Top